Popkoor 4 you met 'Ready now' in Stadsgehoorzaal

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Vanwege het tienjarig bestaan van Popkoo 4 you treedt het koor op 16 juni weer op in de Stadsgehoorzaal Kampen. Dit keer in een kleinere setting in het Vestzaktheater op 16 juni 2012. 

Zoals altijd kiest het popkoor een pakkende  titel voor hun concerten. Ditmaal koos men voor: 'Ready now'. Hiermee laat het koor wederom zien dat het bruist van de energie..

Popkoor 4 you is een swingend, eigentijds zangkoor. Onder leiding van dirigente Anne Ziel brengt het een gevarieerd repertoire ten gehore. Voor dit concert is gekozen voor een eigentijds geluid met een aantal hits van de afgelopen paar jaar. Maar natuurlijk zullen minder recente bekende nummers niet ontbreken. Uiteraard is op dit optreden het eigen combo van 4 you ook van de partij.
Zo kan het publiek gaan genieten van de eigenzinnige Lady Gaga met Pokerface, maar ook een stevig nummer van o.a. Blof, Coldplay, The Kings of Leon en Doe maar zullen van het optreden een gevarieerd geheel maken.

Het koor koos in de laatste weken voor het optreden voor een extra thema voor dit concert: LEEF!
"Dit heeft alles te maken met het plotselinge uitvallen van de theateradviseur en voormalig dirigent van het koor: Martin Brand. Deze werd twee weken voor het optreden getroffen door een hartstilstand. Martin 'overleefde' deze klap. Maar het geeft wel het besef dat je alles uit het leven moeten halen wat er in zit, en moeten genieten van al het mooie dat we krijgen."
De taken van Martin zijn overgenomen door Barbara Lok uit Sint-Jansklooster. Zij was op korte termijn bereid om nog een aantal laatste puntjes op de I te zetten.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal van Kampen op www.stadsgehoorzaalkampen.nl maar een telefonische reservering kan ook via: (038) 331 73 73. Een kaartje kost 6,50 euro.