Tweede editie Business Event gemeente Kampen groot succes

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Tijdens de tweede editie van het Business Event gemeente Kampen waren ruim 375 ondernemers uit Kampen er getuige van hoe enkele collega's in het zonnetje werden gezet. Reden was de manier waarop zij zich onderscheiden op het gebied van innovatie, duurzaamheid, expansie of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoofdsponsor Rabobank IJsseldelta is ook dit jaar weer tevreden met het podium dat het bedrijfsleven van Kampen deze avond heeft gekregen. Het evenement levert een belangrijke bijdrage om Kampen op de kaart te zetten.

In de Stadsgehoorzaal zaten de negen genomineerden die kans maakten op de titel Ondernemer van het Jaar uit een van de drie categorie: Starter, Industrie & Dienstverlening en MKB & Detailhandel. Zij wachtten vol spanning toen radio- en televisiepresentator Humberto Tan jurylid Pieter Treep het woord gaf. Starter van het Jaar werd Bio Bandits, een jong bedrijf dat 100% biologische sauzen, dressings en mayonaises maakt. Uit de genomineerden in de categorie MKB & Detailhandel ging de winst naar Uitvaartverzorging Siebrand-Koper en de titel Ondernemer van het Jaar Industrie & Dienstverlening ging naar Sigarenfabriek de Olifant. Zij ontvingen hun award uit handen van Burgemeester Koelewijn en Hans Both. Daarnaast werd de Rabo MVO Award uitgereikt aan de ondernemer die zich op dit moment het meest onderscheid in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschap Gebroeders Vahl uit IJsselmuiden was de winnaar. Dit bedrijf heeft zich de afgelopen twee jaar in de Koekoekspolder ingezet voor het aardwarmteclusterproject en kiest daarmee voor duurzame energie.

Paul Verhoef, directeur bij Rabobank IJsseldelta:"Als hoofdsponsor kijken wij terug op een succesvol evenement. Onze bank wil haar betrokkenheid met- en waardering voor de ondernemers uit de regio tonen. Dan is het goed om te zien dat zoveel mensen dit evenement de moeite van een bezoek waard vinden. Wat mij betreft verdienen niet alleen de genomineerden of de winnaars van de awards het podium, maar zouden alle hardwerkende ondernemers uit Kampen en omgeving in het zonnetje moeten worden gezet. Zij zijn van grote waarde voor onze regio."

Meer informatie over het Business Event gemeente Kampen staat op www.nbe.nu en  www.rabobank.nl/ijsseldelta.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00