KHC onderuit tegen AZSV

KAMPEN - KHC is zaterdag met 1-2 tegen AZSV. Een terechte nederlaag. De Kamper ploeg is gezakt naar de zevende plaats en moet oppassen dat het niet verder afzakt op de ranglijst.De wedstrijd begon goed voor KHC. Al vroeg in het duel opende Ronald Arends de score. Hij strafte een fout in de AZSV-verdediging genadeloos af. Daarna volgde een periode waarin AZSV de bovenliggende partij was. De ploeg uit Aalten kreeg veel kansen, KHC kroop een aantal keren door het oog van de naald. In de 24e minuut was het wel raak. Roy Berenschot scoorde de terechte gelijkmaker. Een minuut later kreeg KHC toch weer een mogelijkheid om op voorsprong te komen. Spits Arends stond oog in oog met de Aaltense sluitpost, die met een formidabele redding een Kamper goal voorkwam. Daarna ontstonden er weer diverse mogelijkheden voor AZSV. Op slag van rust kwamen de gasten op voorsprong via Sander van Aken. Na de thee probeerde KHC nog wel langszij te komen, maar AZSV was simpelweg beter. Doelman Cor Straetemans voorkwam een grotere nederlaag van KHC.