Ska-offensief tegen de herfst in 'Ukien??

Partnerbijdrages


KAMPEN - Skaband De Bazzooka's geeft zaterdag 22 oktober een optreden in 't Ukien. Volgens programmeur Jelle van Gosliga zorgt de band er met zijn vrolijke, zomerse klanken voor dat 'de zonnebrillen weer de kast uit mogen en de voetjes van de vloer'.

"Het mag dan gedaan zijn met de tropische temperaturen, maar in 't Ukien gaat de zomer gewoon door", aldus van Gosliga. "De Bazzooka's zijn een onvervalst ska-orkest bestaande uit acht man. In 2009 zorgden ze al voor een groot feest op het Full-Color festival, en dat ze zullen vast weer dunnetjes over doen."?

De Bazzooka's is een samenwerking tussen Bazz, die we nog kennen van de band Van Katoen, samen met ska-band de Palooka's. Hiermee bundelen ze hun krachten tot vlammend ska-orkest met scherpzinnige teksten. Denk aan Mark Foggo maar dan in het Nederlands, of de Beatbusters maar dan met tien keer die intensiteit. ??Marco Popkema is de plaatjesdraaier deze avond. Hij versiert met zijn goedgevulde platenkoffers de avond met dans-, ska- en feest-nummers.


Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 5 uur geleden