Simon van Halm leidt Zalk naar grote zege tegen CSV ‘28

ZALK – Zalk heeft zaterdag een ruime overwinning geboekt op CSV ’28. De ploeg van trainer Dick Runherd won met 6-1. Grote man bij Zalk was Simon van Halm. Hij scoorde vier keer. Zalk kende een valse start. In de 5e minuut werd een handsbal bestraft met een strafschop. CSV ’28 schoot de strafschop binnen . Vier minuten later kwam Zalk langszij via Simon van Halm. Keeper Jim van der Wijk stond aan de basis van deze treffer met een goede uittrap. In de 18e minuut bracht de nieuwe aanwinst Carl Spillane Zalk op voorsprong. Na rust liep Zalk ver weg bij CSV ’28. In de 67e minuut scoorde Van Halm de 3-1. Drie minuten later kreeg Zalk een strafschop na een handsbal. Van Halm maakte vervolgens 4-1. Daarna zorgden wederom Van Halm en Spillane voor 5-1 en 6-1.Trainer Runherd van Zalk was na afloop opgetogen. “Ik ben blij dat we zo ruim hebben gewonnen van een gerenommeerde vereniging uit Zwolle. Dit was een geweldige teamprestatie. Iedereen heeft keihard gewerkt. We zijn een sterk collectief."