Zanger The Voice of Holland live in de huiskamer

Partnerbijdrages

ZALK - Ray Klaassen die bekend werd als deelnemer van The Voice of Holland geeft zaterdag 12 februari een huiskamerconcert in Zalk. De optredens vinden plaats in de voormalige theeschenkerij aan Kerkplein 5. Bezoekers kunnen luisteren naar muziek maar ook kennis maken met de zanger.


De huiskamer van de schenkerij is voor de gelegenheid omgebouwd tot concertruimte. Speciaal voor kinderen treedt Klaassen 's middags al een keer op. Kinderen vanaf zeven jaar kunnen samen met hem zingen en vragen stellen. Wie wil kan ook op de foto of een gesigneerde cd kopen. Dit programma duurt van 15.00 tot 16.30 uur.


Het avondprogramma begint om 20.15 uur. Klaassen schetst tijdens het optreden hoe zijn muzikale carrière is verlopen; van zijn werk met dj Jeroen van Inkel en als huiszanger van Q-Music tot en met de deelname aan The Voice of Holland. Een optreden boordevol livemuziek: bekende liedjes en muziek van Ray zelf. Na het concert is er voor liefhebbers gelegenheid voor een 'meet and greet'.


Kaarten voor het avondprogramma van Ray Klaassen kosten 15,00 euro en die voor het 'kidsprogramma' 7,50 euro. Deze zijn uitsluitend in de voorverkoop te bestellen via pfilius@gmail.com. Meer informatie is te vinden op www.pfilius.nl/ray.


 


De concerten worden mede mogelijk gemaakt door restaurant De Oase uit Zalk, de firma Van Dijk Kampen BV (industrile dienstverlening) en Van den Brink kaas uit Hattem.