’s-Heerenbroek mist afmaker

’S-HEERENBROEK – Ook tegen WZC Wapenveld kwam duidelijk aan het licht dat ’s-Heerenbroek een afmaker mist. De ploeg van trainer Gert Vosjan liet veel kansen onbenut. WZC Wapenveld scoorde wel op belangrijke momenten en won met 1-3.Vooral in de eerste helft hielp ’s-Heerenbroek de mooiste kansen om zeep. Gilliam Bien, Wessel van Dijk en William Meuleman waren niet trefzeker. WZC Wapenveld kwam in de eerste helft wel tot scoren. Na een handsbal van Rob Koornberg ging de bal na een kwartier op de stip. De toegekende strafschop werd vervolgens door WZC Wapenveld benut. Na rust zorgde Robert Palland voor 1-1. Hij kreeg de bal wat gelukkig mee en maakte het vervolgens goed af. Daarna faalde ’s-Heerenbroek wederom in de afwerking. WZC Wapenveld profiteerde. Eerst straften de gasten knullig balverlies in de achterste linie van ’s-Heerenbroek goed af. Even later viel de 1-3. “We maken de kansen niet af. Dat was vandaag weer het probleem. We scoren niet, waardoor de tegenstander moed krijgt”, aldus trainer Gert Vosjan van ’s-Heerenbroek.