Mobiel Informatiepunt Bypass hele week in Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - De projectorganisatie IJsseldelta-Zuid is sinds afgelopen maandag met een Mobiel Informatiepunt Bypass de hele week op verschillende plekken aanwezig in Kampen. Onder het motto: "Komt u bij ons een bakkie doen?" willen medewerkers van de projectorganisatie inwoners van Kampen de gelegenheid bieden om al hun vragen te stellen over het project.


 


Directe aanleiding is het feit dat er de laatste weken steeds meer publieksvragen binnen komen bij de deelnemende organisaties in het project, zoals de provincie Overijssel, de gemeente Kampen en het Waterschap Groot Salland. "De planvorming rondom de gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid is de laatste tijd volop in het nieuws. Door de komende week op straat zichtbaar te zijn, willen we op een laagdrempelige manier inwoners van Kampen de gelegenheid bieden om vragen te stellen", aldus een woordvoerder van het project.


  


Het Mobiele Informatiepunt Bypass is sinds afgelopen maandagmorgen om 9.00 uur officieel in gebruik genomen door gedeputeerde Rietkerk (gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid) van de provincie Overijssel, wethouder Veldhoen van de gemeente Kampen en Dijkgraaf Dijk van het Waterschap Groot Salland.


 


Het Mobiele Informatiepunt Bypass is te vinden op de het plein aan de Vispoort (Unieplein) in Kampen.