Weer bekerzege KHC

DEDEMSVAART – KHC boekte zaterdag de derde bekerzege in de poulefase. SCD ’83 werd met 1-3 verslagen, waardoor KHC zich heeft geplaatst voor de volgende bekerronde. Bij SCD ’83 troffen de Kamper bezoekers Damon Nouri en Rabi Ezzat, die vorig seizoen nog bij KHC speelden. Nouri smaakte het genoeg door al in de 1e minuut tegen zijn oude club te scoren. Al snel stelde KHC orde op zaken. Na een kwartier was het Tom Diender die de gelijkmaker aantekende. Vier minuten later scoorde Jeffrey van der Vlist uit een hoekschop van Leroy Knol. Vlak na rust besliste Van der Vlist de strijd door de 1-3 te scoren. Daarna viel er steeds minder te genieten voor het publiek. KHC kreeg nog wel enkele kansen om de score verder uit te bouwen, maar slaagde daar niet in.