Ventura start nieuw seizoen

Partnerbijdrages

KAMPEN - Bij Stichting Jeugdtheater Ventura start het nieuwe seizoen op woensdag 7 september. Het aanbod van lessen is ook dit seizoen weer zeer gevarieerd. Zo kan worden ingeschreven voor musical-, streetjazz-,  klassiek ballet-, en volwassenentheater lessen. Ook dit jaar kunnen aspirant leerlingen twee gratis proeflessen volgen. De lessen worden gegeven in het Venturagebouw aan de Noordweg 92 in Kampen.

Nieuw 
Vanaf dit jaar is het mogelijk om horizontaal in te stromen in de showmusicalklas. De showmusicalklas is binnen Ventura het hoogst haalbare. Deze groep treedt regelmatig op tijdens dinershows, personeelsfeesten en op festivals. Voor deze groep geldt dat er hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, werkhouding tijdens de les en zelfdiscipline. Je hoeft dus geen 'Ventura ervaring' te hebben om in te stromen. Wel moet er voor toelating een auditie worden gedaan. Voor deze klas geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Wie durft?


Kijk voor meer informatie op www.venturakampen.nl  of informeer naar beschikbare plaatsen via  musicalschool@venturakampen.nl.