Moeizame zege IJVV

HEERDE - IJVV heeft ook het tweede duel in de poulefase van het districtsbekertoernooi winnend afgesloten. In Heerde waren de IJsselmuidenaren met 1-2 te sterk voor SEH.IJVV had het moeilijk tegen SEH. In de helft had de ploeg weinig in te brengen tegen het fysieke spel van SEH. De thuisploeg kreeg een aantal goede kansen en kwam in de 26e minuut verdiend op voorsprong. Daarna kreeg IJVV wat meer grip op de wedstrijd. Vlak voor rust bracht William Dekker IJVV langszij, na een goede voorzet van Chiel Buikema. In het tweede bedrijf was IJVV wel bij de les en kreeg de ploeg meerdere mogelijkheden om te scoren. Een fraaie omhaal van Gerjon van den Berg werd gekeerd door de doelman. Tien minuten voor tijd moest SEH met tien man verder. De arbiter zag een slaande beweging en trok rood. IJVV pakte uiteindelijk toch nog de winst. In de laatste minuut maakte Chiel Buikema de 1-2. In dezelfde poule wist Epe met 2-4 te winnen bij EDON. Epe heeft evenals IJVV zes punten. Komende vrijdag treffen beide ploegen elkaar op Sportpark Den Uithoek. Inzet is een plaats in de eerste knockoutronde. Het duel begint om 19.30 uur.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden