DOS kan één helft meekomen met Nunspeet

KAMPEN - DOS kon afgelopen zaterdag Nunspeet een helft partij bieden. Na rust verloren de poelenten Maurice Vespignani door een rode kaart en was de strijd snel beslist (0-2).DOS speelde in de eerste 45 minuten een goede partij. "We hebben konden meekomen met een ploeg vol hoofdklasse-ervaring. Dat vind ik knap van onze jonge groep", aldus DOS-trainer Guido Vlierhuis. In de 55e minuut ging het fout voor de thuisploeg. Na een foute breedtepas schakelde Nunspeet om. Vervolgens werd Maurice Vespignani met rood weggestuurd, omdat hij een speler van Nunspeet zou hebben geraakt. De toegewezen strafschop werd benut door Jesse Punt. Tien minuten later viel de 0-2 via Michel Hup en was de wedstrijd gespeeld.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 5 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 6 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 6 uur geleden