Wilsum haalt uit tegen VSW

WINDESHEIM - Wilsum had zaterdag weinig moeite met hekkensluiter VSW. In Windesheim won de ploeg van trainer Bart Ester met overtuigende cijfers: 1-7. Man van de wedstrijd was Gertjan Sollie met drie goals.

Henri van de Wetering zette Wilsum in de 3e minuut al op het goede spoor door de 0-1 te scoren. In de 8e minuut verraste VSW Wilsum echter in de omschakeling en kwam het langszij. Wilsum liet zich door deze tegenvaller niet van de wijs brengen. De ploeg bleef geduldig en zette druk op de juiste momenten. In de 15e minuut kwam Wilsum weer op voorsprong. Alwin van de Wetering scoorde in buitenspelpositie de 1-2. Vijf minuten later zorgde de goed druk zettende Sollie voor 1-3. Drie minuten voor rust knalde Harmen Siedsma de 1-4 tegen de touwen.

Na rust bleef Wilsum geconcentreerd. De ploeg probeerde het tempo hoog te houden, zodat VSW niet meer in de wedstrijd kon komen. Wilsum scoorde in het tweede bedrijf nog drie keer. In de 57e minuut nam Jan van Spijker een afvallende bal in een keer op zijn schoen: 1-5. In de 68e en 70e minuut tilde Sollie de score naar 1-7. Trainer Ester maakte van de gelegenheid gebruik om de B-junioren Ramon van de Wetering, Arjen Boeve en Rik Mijnheer speeltijd te geven.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden