DOS profiteert niet van numerieke meerderheid

ZWOLLE - DOS Kampen heeft zaterdag wederom niet kunnen winnen. Bij WVF leken de vooruitzichten goed toen Mark Sloots met rood kon vertrekken in de 30e minuut, maar de Kamper ploeg slaagde er niet in om de numerieke meerderheid uit te spelen. Met Nick Karel in de goal bleef DOS steken op 1-1 en daarmee blijft de degradatienood hoog.

In een teleurstellende eerste helft gebeurde er nauwelijks iets. In de 30e minuut schrok het publiek wakker toen Mark Sloots van WVF met rood werd weggestuurd na een charge op Robert van der Meulen. DOS kon hiervan niet profiteren. De ploeg speelde veel te doorzichtig en WVF was nog het gevaarlijkst in de counter. Toch kwam DOS op voorsprong. In de 55e minuut schoot Dennis Diender raak uit een vrije trap.

Zes minuten later stond het echter al weer gelijk. Timon Beimers werd onderuit gehaald in het strafschopgebied. Ozhan Kardag schoot de strafschop binnen. De doelpuntenmaker van WVF verzuimde in het restant van de wedstrijd om nog een keer te scoren en liet een grote kans onbenut. In blessuretijd werd Dennis Diender nog van het veld gestuurd nadat hij zijn tweede gele kaart had ontvangen.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 8 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 10 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 14 uur geleden