IJVV heeft één helft moeite met Hardenberg

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

IJSSELMUIDEN - IJVV heeft zaterdag een terechte 3-1 zege geboekt op Hardenberg ’85. Even leek het erop dat de gasten het de IJsselmuidenaren nog moeilijk zouden maken toen het ver in de blessuretijd van de eerste helft van 2-0 nog 2-1 werd. Dat gebeurde in een fase waarin Hardenberg behoorlijk druk zette. Na de rust was daar echter geen sprake meer van en kabbelde de wedstrijd voort. Chiel Buikema, die een uitstekende wedstrijd speelde, bracht het publiek echter nog even op de banken met zijn derde treffer.In de eerste helft had hij na ongeveer vijftien minuten spelen de score geopend. Robin Kalter stuurde Buikema op avontuur, die de keeper omspeelde en uit een lastige hoek knap raak schoot. De 2-0 mocht er zeker ook zijn. Marcel Wezenberg vond Kalter die Buikema andermaal in stelling bracht. Zijn schot ging via de lat weer het veld in, maar met het hoofd scoorde hij alsnog. Oefenmeester Herben Visscher: “Ik dacht eerlijk gezegd dat hij al over de lijn was. Chiel besloot hem voor de zekerheid toch nog maar even binnen te koppen. Hij was voor ons heel belangrijk vandaag. In de tweede helft legde hij de bal twee keer neer voor een medespeler, maar werd er niet gescoord. De derde keer probeert hij het zelf maar en met succes. De eerste helft verliep soms wat rommelig en was Hardenberg ook gevaarlijk. Daarna heeft Hardenberg eigenlijk geen vuist meer kunnen maken.”

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00