Clinic freerunning bij RKDOS

Sport

KAMPEN - RKDOS biedt in samenwerking met Stichting Jongerenwerk Kampen voor het eerst een clinic indoor freerunning aan. De clinic wordt gehouden op 25 juni en vindt plaats van 13.00 tot 15.00 uur in Turncentrum Kampen aan de achterkant van Sporthal De Reeve.

De clinic indoor freerunning is gericht op jongeren tussen de 10 en 16 jaar. Het doel is om jongeren toch weer te laten sporten en hen enthousiast te laten worden voor de sport. Door samen te werken met Stichting Jongerenwerk Kampen hoopt RKDOS jeugd uit de omgeving te bereiken.

RKDOS tracht met het aanbieden van deze spectaculaire niet alledaagse sport de breedtesport een impuls te geven. Bij freerunning gaat het erom om obstakels op een zo'n vloeiend mogelijke en originele manier te overbruggen. Daarbij zijn flips (salto's), valuta (manier om onder of over een obstakel te gaan) en spins (sprongen met een draaibeweging) belangrijke elementen. De clinic is gratis toegankelijk en staat onder leiding van twee professionele freerunners. Inschrijving voor deze clinic kan via rkdosfreerunning@live.nl. Meer informatie is te vinden op www.rkdos.nl en www.jonginkampen.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden