Doe Maar-tribute in 't Ukien

Partnerbijdrages

KAMPEN - In 't Ukien is het zaterdag 26 november tijd voor de Tribute-night. Na succesvolle avonden met tribute-acts van Bon Jovi, Mötorhead, Metallica en Red Hot Chili Peppers is het nu tijd voor Nederlands' trots: Doe Maar. De tribute-band Doe Maar Na bestaat uit bekende gezichten: Geert Leurink, Dirk en Marc Schreuders en Gert-Jan van der Weerd.

Geert Leurink is bekend van de band 'La Lupa' waarmee hij de grote prijs van Nederland won. Gert-Jan van der Weerd speelt onder andere bij Bertolf, Dirk Schreuders speelde bij Panhandle Swing en bij Esther Groenenberg, en Marc Schreuders is bekend van Combo do Conjo. "Stuk voor stuk rasmuzikanten", aldus plugger Jelle van Gosliga. "Allemaal met een passie voor Nederlandse popmuziek."


Op deze avond komen alle grote hits voorbij: Van 'De Bom' tot 'Sinds een dag of twee', en van 'Is dit Alles' tot 'Doris Day'. "Dus laat dat matje en die snor weer staan en geniet van de beste Nederpop".


Het optreden begint om 21.00 uur en de entree kost vijf euro.



 

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 15 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 17 uur geleden