Taarten bakken met Maria Goosen

Partnerbijdrages

KAMPEN - De Kamper Maria Goosen die door de ' Blind auditions' kwam van The Voice of Holland' en nu The Battles ingaat, liet donderdag op de Bouwmanschool zien dat ze niet alleen over zangtalent beschikt. De zangeres blijkt namelijk goed taarten te kunnen bakken en toonde dit in een creatieve workshop waarbij de leerlingen zelf met cake en allerlei andere ingrediten aan de slag gingen.


Een cameraman en reporter van The Voice of Holland waren naar de Bouwmanschool gekomen om te filmen hoe Maria de leerlingen de fijne kneepjes van het vak bijbracht. De filmpjes worden  op de website van de Voice of Holland gezet.
"Op de ene helft van je taartje breng je een laag jam aan en daarna de gele banketbakkersroom", instrueerde Goosen, die zelf twee kinderen op de Bouwmanschool heeft zitten, de leerlingen.  Hierna  was het de bedoeling dat ze met fondant de taart zelf mochten versieren. De reporter van The Voice of Holland had minder talent voor het taartjes maken dan de leerlingen. "Je maakt er een smeertaartje van" lachte Goosen nadat ze het besmeurde cakeje van de verslaggeefster inspecteerde. Hierna mochten de leerlingen de taartjes met fondant versieren.
Hoe goed Goosen het bakkersvak onder de knie heeft bleek uit de mooie ' Voice of Holland' taart, die ze speciaal voor deze gelegenheid gemaakt had.


Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21