's-Heerenbroek gaat verder met Gerrit Bien

Sport

'S-HEERENBROEK - Gerrit Bien zit ook volgend seizoen op de bank als hoofdtrainer bij vierdeklasser 's-Heerenbroek. Beide partijen besloten nog een jaar met elkaar verder te gaan.

Gerrit Bien wilde eigenlijk graag hogerop, maar de Kampenaar kreeg niet de kans om deze droom te verwezenlijken. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en besloot dat hij graag verder wil bij 's-Heerenbroek. "En dat doe ik met veel plezier. Ik heb het uitstekend naar de zin bij deze club en de prestaties zijn goed", aldus Bien.

's-Heerenbroek verraste dit seizoen in het eerste gedeelte van de competitie en staat op een vierde plaats. De ploeg heeft evenveel punten als nummer drie HTC. Zaterdag 5 februari hervat 's-Heerenbroek de competitie met een thuiswedstrijd tegen VV Kampen. "We hebben een heel zwaar programma voor de boeg met duels tegen VV Kampen, Wilsum, HTC en Swift '64, de sterkste ploegen in deze klasse. De vraag is hoe we hier doorheen komen. Als dat goed gaat, kunnen we wellicht de derde plek halen en een vervangende periode pakken. Wie weet wat er dan nog kan gebeuren."

Bien is al zeer teveden als zijn bij de eerste zes eindigt. "Dat zou al fantastisch zijn. We moeten wel realistisch zijn. We doen het met eigen jongens en hebben een kleine selectie. Wat betreft volgend seizoen kunnen we wellicht de lat wat hoger leggen, maar dat hangt er ook vanaf hoe de selectie er volgend seizoen uitziet."