Veltman en Bemog hoofdsponsors bij DOS Kampen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Veltman Financieel Adviseurs heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan voetbalvereniging DOS Kampen. Samen met BEMOG projectontwikkelaar fungeert het volgend seizoen als hoofdsponsor van de Kamper club. Beide bedrijven hebben al jarenlang een goede band met DOS Kampen. BEMOG is al enige jaren hoofdsponsor van DOS Kampen.

Voorzitter Danny van den Bos van DOS Kampen is blij met de overeenkomst. "We zijn enorm trots met de totstandkoming van deze nieuwe sponsorovereenkomst. En dat in een tijd waarin het enorm moeilijk is om sponsoring voor elkaar te krijgen. Veel ondernemers houden de hand op de knip, maar in Bemog en Veltman hebben we twee zeer loyale partners die onze club voort blijven helpen. Zij hebben er vertrouwen in dat we de stap omhoog kunnen gaan maken en zeggen daar graag hun steun voor toe. Dat is geweldig!"

Bemog is al jarenlang hoofdsponsor van de vereniging en gaat nu de samenwerking aan met Veltman om het 'fundament' steviger te maken. Beiden zijn enthousiast over de sponsorovereenkomst. Arjan Veltman: "We willen DOS Kampen de helpende hand bieden en verheugen ons op de samenwerking. 'DOS. Kampen, samen beter!', is het idee achter de constructie".

Bemog verwelkomt Veltman met genoegen als mede-hoofdsponsor. Directeur Stefan van Dijk: "Hoewel we twee zelfstandige en onafhankelijke partijen zijn, hebben we veel vertrouwen in deze sponsordeal. Met elkaar kunnen we iets moois neerzetten. Het doel is dat we de vereniging helpen bouwen aan de toekomst, dat is deze prachtige club meer dan waard."