DOS maakt het zichzelf moeilijk tegen FC Meppel

MEPPEL - DOS Kampen leek de zege in de 63e minuut in de tas te hebben toen Frank Post zijn ploeg op een 1-4 voorsprong zette tegen FC Meppel. Daarna dutte de ploeg van trainer Jan DOS had het echter nooit zover mogen laten komen. De ploeg was grote delen van de wedstrijd veel beter dan FC Meppel en had eigenlijk een grote overwinning moeten behalen. De ploeg begon te slap aan de wedstrijd. In de beginfase was DOS al enkele keren niet bij de les. In de 13e minuut leidde dit tot een treffer. Na balverlies in de DOS-defensie zorgde Erik Telkamp voor 1-0. Daarna schrok DOS wakker en gelijk werd het gevaarlijk. Na een waarschuwingsschot van Martin Dat maakte hij in de 61e minuut goed. Frank Post werd in het strafschopgebied gevloerd. De arbiter gaf een strafschop en wederom ging Van Dat gebeurde niet en DOS ging de wedstrijd te licht opnemen. Tien minuten voor tijd profiteerde FC Meppel door de 2-4 te maken via John Sanders. Hij scoorde uit een moeilijke hoek.Twee minuten daarna maakte