Gratis busritje

Partnerbijdrages

 


IJSSELMUIDEN - Buschauffeur Albert Kruithof kon vanochtend zijn bus bij Connexxion aan de Spoorstraat niet ophalen. Hij werd rond 5.00 uur gebeld met de mededeling dat het terrein vanwege de na de brand vrijgekomen asbest was afgezet. "Ik ben met de auto naar Emmeloord gegaan om een bus op te halen. Gelukkig is het vakantie en zijn er daar veel bussen over."


 


Omdat hij zijn tas nog in IJsselmuiden had staan kon Kruithof niet stempelen waardoor zijn passagiers dus gratis kunnen reizen. "Dat is overmacht en dat is niet overal zo want er zijn ook chauffeurs die hun tas al bij zich hadden," verduidelijkt de buschauffeur.


De meeste bussen staan nu nog bij Connexion en enkele zijn weggereden nadat ze eerst zijn schoongespoten. "Ik verwacht dat ik morgen ook nog niet terug kan om de bus op te halen", meldt Kruithof. En dat is voor hem wel even lastig. "Dit betekent dat als mijn dienst erop zit ik weer naar Emmeloord moet worden gebracht om daar mijn auto op te halen, want mijn standplaats is Kampen."

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden