Slap begin nekt KHC

BERGENTHEIM - KHC speelde zaterdag een ongelukkige wedstrijd tegen Bergentheim. De Kamper ploeg speelde zo'n vijftig minuten met tien man en slaagde er in ondertal in om een 1-0 achterstand weg te werken. Vijf minuten voor tijd verspeelde KHC een verdiend punt door een fout in de verdediging (2-1).

KHC begon veel te slap aan de wedstrijd en dat brak de ploeg uiteindelijk lelijk op. Bergentheim zette KHC gelijk onder druk en kreeg kansen. KHC had pech dat in de 11e minuut een overtreding op Tom Diender niet werd bestraft met een penalty. Vijf minuten voor rust stapelden de problemen zich op voor KHC. Ricardo Maurer bracht redding op de doellijn. De arbiter was van mening dat hij dit met zijn arm had gedaan, terwijl Maurer wees op zijn borst. Maurer werd met rood weggestuurd en de penalty werd binnengeschoten.

In de tweede helft was KHC met tien man veel beter dan de elf spelers van Bergentheim. Dit leidde in de 65e minuut tot de gelijkmaker. Tom Diender scoorde op aangeven van Michel Maurer. KHC rook de winst, maar liet enkele kansen onbenut. Een fout in de verdediging van Tonko Kruize werd de ploeg uiteindelijk fataal. Bergentheim strafte dit genadeloos af en bezorgde KHC zo een fikse kater.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 2 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 14 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 14 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 23 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57