DOS onderuit door persoonlijke fouten

PUTTEN - DOS Kampen legde bij SDC Putten een goede eerste helft op de mat, maar gaf de wedstrijd in de eerste tien minuten van de tweede helft weg door persoonlijke fouten. Hierdoor kwam de Kamper formatie met 2-0 achter en liep het achter de feiten aan. Trainer Jan Okke Koer van DOS was blij het spel van zijn ploeg in de eerste helft. "We hadden voor rust de betere van het spel." Wim Snippe had een goede kans om DOS op voorsprong te zetten, maar hij slaagde daar niet in. Toch zocht DOS met een positief gevoel de kleedkamers op. In de tweede helft ging het echter al snel mis. SDC Putten kwam vlak na rust op voorsprong via een vrije trap. Keeper Wilco de Vries zag er hierbij niet goed uit. In de 55e minuut kon SDC Putten uit een corner veel te gemakkelijk de 2-0 aantekenen. Deze klappen kwamen hard aan bij DOS dat SDC Putten vervolgens zag uitlopen naar 4-0. Frank Post redde de Kamper eer: 4-1.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden