Man valt in Burgel

Partnerbijdrages

KAMPEN - De hulpdiensten zijn vrijdagavond massaal gealarmeerd uitgerukt voor een persoon die bij de vloeddijk te water was geraakt. De man is door een nog onbekende oorzaak in de Burgel terecht gekomen. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Om 22.43 werd de brandweer gealarmeerd voor een persoon te water aan de vloeddijk in Kampen. Voor omstanders was het een rare gewaarwording. Zij zagen een persoon ter hoogte van Quintus aan de vloeddijk in de Burgel zwemmen. Hierop werden gelijk de hulpdiensten gealarmeerd

De politie was erg snel ter plaatse en het was al snel duidelijk wat er aan de hand was. De persoon werd al snel uit het water gehaald en op de kant gezet. De brandweer is dan ook niet ter plaatse geweest. De aanwezige politie heeft samen met buurtbewoners de persoon enkele dekens gegeven om zich warm te houden waarna de persoon is overgedragen aan het aanwezige ambulancepersoneel.

Over de oorzaak waarom de man in de Burgel terecht is gekomen is nog niets bekend. De man is wel afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis, maar over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.