BrugMedia kijkt terug op geslaagde Tohopesate

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Tijdens de Tohopesate zijn woensdagavond een recordaantal matches gesloten. De ruilbeurs leverde in totaal 130 overeenkomsten op tussen bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. BrugMedia sloot in totaal vijftien matches. "We hoefden niemand teleur te stellen", aldus commercieel directeur Johan van der Kolk die enthousiast terugkijkt. "Voor iedere aanvraag konden we ook daadwerkelijk iets betekenen".

De Tohopesate werd dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd. BrugMedia is participant van het eerste uur. Woensdag woonden Johan Van der Kolk en acquisiteur John Broelman de Beursvloer voor BrugMedia bij. Broelman: "De Tohopesate geeft bedrijven en maatschappelijke instellingen een prachtige mogelijkheid om met gesloten beurs iets voor elkaar te kunnen betekenen. Je kunt maatschappelijk bezig zijn en netwerken. Dat is een ideale combinatie."

De matches
Broelman en Van der Kolk zijn zeer enthousiast over de matches die dit jaar gesloten zijn. Zo heeft BrugMedia een match met Interakt Contour een organisatie die begeleiding biedt aan mensen die zorg nodig hebben, vooral mensen met niet aangeboren hersenletsel. De vrijwilligers van deze organisatie proberen hun cliten ook dikwijls een leuk dagje uit te bezorgen en schakelden hiervoor de hulp van BrugMedia in. BrugMedia heeft aangeboden om gratis computercursussen te geven aan de cliten. Dit leek de vrijwilligers erg leuk.


Een ander voorbeeld van een geslaagde match is die met Woonzorg IJsselheem. Deze instantie is momenteel hard op zoek naar vrijwilligers. Om hiervoor oproepen te plaatsen krijgen zij ruimte voor advertenties in De Brug aangeboden.


Bijzonder was dat dit jaar niet alleen op de beursvloer zelf enthousiast onderhandeld werd. Ook de mogelijkheden van de sociale media werden hiervoor aangewend. Door het grote scherm kon iedereen in de zaal de Twitterberichten lezen. Ieder bericht met daarin de speciale Tohopesate hashtag  (#bkt) verscheen op het scherm. Zo konden ondernemers zelfs vanuit huis onderhandelen met de bedrijven en organisaties die op de beurs aanwezig waren.


 

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden