's-Heerenbroek wint van HFC Storica

ZWOLLE - 's-Heerenbroek had het zaterdag lastig bij HFC Storica. Na de gelijkmaker (2-2) van de thuisploeg in de 47e minuut stelde de ploeg van trainer Gerrit Bien orde op zaken door in de resterende tijd vier keer te scoren (2-6). William Dekker was de grote man bij 's-Heerenbroek door in de tweede helft een loepzuivere hattrick te scoren.

Na een rustig begin kreeg 's-Heerenbroek steeds meer grip op de wedstrijd. In de 18e minuut zette William Meuleman de gasten op voorsprong. Beide ploegen waren vervolgens enkele keren gevaarlijk, maar het was 's-Heerenbroek dat tot scoren kwam, wederom via Meuleman. Vlak daarna scoorde HFC Storica de 1-2.

Vlak na rust kreeg 's-Heerenbroek weer een domper te verwerken toen de Zwolse thuisploeg langszij kwam. Daarna toonde 's-Heerenbroek veerkracht. Gilliam Bien zette 's-Heerenbroek op het goede spoor. Hij zag dat de keeper te ver voor zijn goal stond en verraste de Zwolse goalie met een prachtige lob. Daarna was William Dekker aan zet. Met drie goals gaf hij de zege kleur (55e, 60 en 89e minuut).