Stroomdaldienst in Het Onderdijks

Partnerbijdrages

KAMPEN - In Het Stroomdal, de basisschool in de wijk Het Onderdijks,  wordt op zondag 3 juni  een laagdrempelige kerkdienst georganiseerd voor mensen die weinig of nooit in de kerk komen. Vanaf 10.30 is er gelegenheid voor een kopje koffie,  de dienst start om 11.00 uur. De samenkomst staat in het teken van ontmoeting en kennismaking met het christelijk geloof.

De opzet is zo dat het allemaal heel ongedwongen is. Er wordt gezongen met een band, de overdenking wordt geleid door Ewout van der  Noort. Kleine kinderen mogen gewoon de dienst meebeleven, maar er is ook oppas geregeld. Voor de kinderen van pakweg 4 tot 8 jaar is er tijdens de overdenking een speciaal programma. Na afloop is er ruimte om opnieuw onder het genot van een kopje koffie van gedachten te wisselen en vragen te stellen. Voor mensen die al wel bekend zijn met het christelijk geloof, is het een gelegenheid om anderen mee te nemen die graag meer willen weten.


De volgende bijeenkomsten staan gepland op iedere eerste zondag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus.
Voor meer informatie:
Stroomdaldienst Kampen, of stroomdaldienst@gmail.com