Koers: 'Bestuur moet ingrijpen'

Sport

KAMPEN - Spelers en de technische staf van DOS zijn bij de wedstrijdbespreking voor de derby tegen Go-Ahead opgeschrikt door een incident. De vader van Jeffrey Klein, Jaap Klein, was het niet eens met de beslissing van trainer Jan Okke Koers om Jeffrey Klein op de bank te zetten en kwam verhaal halen bij assistent Jan Mulder.

Koers beschouwt het incident, waarbij Mulder zou zijn vastgegrepen, tot een groot dieptepunt. "Het bestuur moet maatregelen nemen. Dit mag niet met een sisser aflopen."


Jaap Klein zegt dat hij Mulder niet heeft vastgegrepen en dat hij de ruimte waarin de wedstrijdbespreking plaats vond niet heeft betreden. "Dat was ik wel van plan, maar op het laatste moment heb ik me bedacht en ben ik omgedraaid. Toen kwam ik Mulder op de trap tegen. Hij ging naar boven en ik naar beneden."


Volgens Koers heeft hij gekozen voor meer balans op het middenveld in een 4-4-2-systeem. Koers moest daarom een spits slachtofferen en koos voor Klein.


Klein was na afloop teleurgesteld. "Ik ben er helemaal kapot van. Het is een tegenslag dat je vlak van tevoren hoort dat je niet speelt."


{jcomments lock}

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 12 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 14 uur geleden