Zoddefestival IJsselmuiden

vrijdag 31 juli 2015 0:00

Op zaterdag 29 augustus gaat IJOV iets nieuws organiseren. In het Zoddepark wordt dan het 1e ZoddeFestival IJsselmuiden georganiseerd rondom de grote vijver in het park.

Zoddefestival IJsselmuiden

 

Op zaterdag 29 augustus gaat IJOV iets nieuws organiseren. In het Zoddepark wordt dan het 1e ZoddeFestival IJsselmuiden georganiseerd rondom de grote vijver in het park. Een gezellige dag voor jong en oud met vele en diverse activiteiten.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen maar het ZoddeFestival krijgt steeds meer vorm. Naast muziek zijn er attracties voor kinderen van alle leeftijden. Er komen onder andere waterballen waarmee je echt over het water kunt ?lopen' en een heuse klimwand. Voor de kleintjes is er een draaimolen en zijn er springkussens, enzovoort. Maar ook hebben we een roofvogelshow, een alpaca foto-shoot, oude ambachten, handboogschieten, demonstraties op en om het water, et cetera. Tijdens het ZoddeFestival is er genoeg eten en drinken verkrijgbaar. Ook is er verkoop van onder andere ijsjes en slush-puppy.

Op het podium

Langs het terras staan kraampjes waar een warme hap te koop is en een bar waar drankjes verkrijgbaar zijn. Vanaf het terras heeft u zicht op het podium waar ?s-middags easy-listening muziek te horen is en waar ?s avonds een band zal spelen. Tussen de muziek door krijgen verenigingen uit IJsselmuiden de gelegenheid om zich aan het publiek te laten zien. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld muziek- of sportverenigingen. Maar als je je talent wilt laten zien op het podium maar je zit niet op een vereniging dan ben je ook welkom. Geef je snel op via info@ijov.nl want vol is vol.

Kraampje huren

Ook kunnen winkeliers, hobbyisten, verenigingen en bedrijven uit IJsselmuiden een kraampje huren. De prijs van een marktkraam is 30,- en opgeven kan via info@ijov.nl. En ook hierbij geldt: vol is vol. Er is plaats voor 30 kramen. Bij opgave even aangeven wat er op de kraam komt te staan en uw naam en telefoonnummer. Bij voldoende deelname wordt er tevens een streekproductenmarkt aan gekoppeld.

Tijdens het ZoddeFestival kunt u niet met de fiets het park in. Fietsen kunnen geparkeerd worden op de aangewezen plekken waaronder het schoolplein van de Eben-Haëzerschool aan de Dorpsweg. Het Zoddepark is die dag wandelgebied. Het ZoddeFestival wordt gehouden van 14.00 tot 21.00 uur. Volg het laatste nieuws op onze Facebookpagina.

Bron: www.ijov.nl

Zie ook vol programma Zoddefestival