Set Up IJsselmuiden

Brezo/KBS Set Up bekert verder.

Voor de eerste wedstrijd in de beker heren 1e ronde A, regio Noord, moest Brezo/KBS Set Up dit jaar naar Ommen met als tegenstander Volco heren 1. Geen onbekende voor de IJsselmuidenaren, in de voorbereiding zijn ze vriendschappelijk elkaar al een keer tegen gekomen. De eerste set begon Set Up scherp. Mede dankzij een goede pass kon er gevarieerd gespeeld worden. Een tweemans blok was meestal niet aanwezig bij de Ommenaren zodat er vrij aangevallen kon worden. Dankzij veel goede eerste tempo’s, werd er veelvuldig gescoord. De set trok Set Up dan ook naar zich toe met 25-15.

De tweede set begonnen de mannen uit IJsselmuiden ook goed. Al snel kwamen ze weer op voorsprong. Toch zakte het spel van Set Up halverwege de set in. Er slopen wat persoonlijke fouten in het spel. Hierdoor werd er nu wel tegen een blok aangekeken en kwamen de IJsselmuidenaren moeilijker tot scoren. Na een time-out herpakte Set Up zich weer. Ook deze werd gewonnen met 25-20. De derde set begon rommelig. Set Up had niet meer de focus waarmee ze de wedstrijd begonnen waren. Volco kwam beter in het spel en mede daardoor ging het geruime tijd gelijk op. Aan het eind van de set wisten de IJsselmuidenaren toch aan het langste eind te trekken en wonnen met 25-23.

Door de 3-0 winst plaatst Brezo/KBS Set Up zich voor de volgende ronde.

Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 13 uur geleden
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 15 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 15 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 18 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41