VV Kampen kan niet stunten tegen Batavia ‘90

LELYSTAD – VV Kampen is er zaterdag niet in geslaagd om te stunten tegen het sterke Batavia ’90. De ploeg verloor met 2-0, maar kan toch terugkijken op een goede wedstrijd. “’Tegen een ploeg die niet voor niets bovenaan staat, hebben we tactisch een goede wedstrijd gespeeld”, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove.

Kampen probeerde tegen Batavia naar voren te spelen. De brutale speelwijze had effect. Batavia werd goed in bedwang gehouden. In het laatste deel van de eerste helft moest Kampen echter steeds verder terug. De bezoekers gaven in het eerste bedrijf één kans weg, maar haalden zonder schade de rust.

In de 48ste minuut ging het echter mis. Na onnodig balverlies schakelde Batavia razendsnel om en scoorde het de 1-0. Niet veel later viel ook de 2-0. Kampen werkte de bal niet goed weg. Daarna kwam Kampen in de problemen en werd een strafschop veroorzaakt. Batavia maakte geen fout vanaf elf meter.

Daarna was Kampen het even kwijt, maar al snel herstelde de ploeg zich. In de laatste twintig minuten creëerden de gasten zelfs nog twee kansen. Kevin Veger schoot naast en Revelino Sabono schoot te slap in.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 9 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden