Winterfair in Wilsum

Algemeen

Op vrijdag 11 december is er van 16.00 uur tot 20.00 uur al weer voor de derde keer een gezellige Winterfair in het MFC 'De Toekomst' in Wilsum.

 

Tijdens de winterfair mag iedereen die iets wil laten zien, een tafel huren. U kunt een tafel (of meerdere tafels) huren voor € 10,00 per tafel waarbij vooraf wordt afgesproken wat u gaat laten zien / verkopen. De opbrengst van de verkopen mag u zelf houden.

Zin om mee te doen? Vraag dan snel een aanmeldingsformulier aan bij het MFC door een mailtje te sturen naar  winterfairmfcwilsum@hotmail.com. Wij nemen dan contact met u op. Aanmelden kan tot en met 1 december 2015.

 

Het MFC in Wilsum bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen we deze middag niet ongemerkt voorbij laten gaan. We zijn blij, dat Wilsum al weer zo lang een fijne accommodatie heeft waar alle verenigingen gebruik van kunnen maken! Verschillende verenigingen uit Wilsum zullen tijdens de fair laten zien waarvoor ze elke week het MFC gebruiken. Natuurlijk kan er deze middag ook een heerlijke kop snert gekocht worden. Noteer de datum vast in uw agenda en meld u tijdig aan als u mee wilt doen.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 5 uur geleden