Afbeelding
Judith van Drooge

Tai Chi Shaolin Stok vorm van 24 bewegingen en de behendigheden van Zhu Dao Chi Kung.

donderdag 22 oktober 2015 0:00

Het gebruik van authentieke wapens binnen Tai Chi geeft extra kracht en verfijning aan de normale Tai Chi bewegingen. Je leert om te gaan met wapens, hun specifieke eigenschappen, de bewegingen en toepassingen. Het wapen is beweeglijk als verlengstuk van het lichaam. Het is een plezierige manier om Tai Chi met meer dynamiek te beoefenen en de algemene principes te doorgronden.

We beginnen met een Bamboe Stok Chi Kung set. Deze is zeer geschikt om het lichaam fit te houden, met speciale strek oefeningen en zelfmassage. Het is tevens een goede voorbereiding op de stok vorm, voor martial arts, die daarna volgt.

Laat je van tevoren even weten of je komt? Deze workshop is zowel een uitdaging voor beginners ter kennismaking als gevorderde, voor verdieping en/of verfijning van je Tai Chi kennis. De workshop vindt plaats van 11:00-16:00 uur. De kosten bedragen €50,-. Thee word gratis geschonken. Neem zo nodig wel zelf een lunch pakketje mee. Uw docent Judith van Drooge heet u van harte welkom aan de Westerlaan 51, 8011 CA Zwolle. (500meter vanaf het station, Gratis parkeren. Ingang door het hek aan de rechterkant van het gebouw.) Meer informatie: www.inner-touch.nl