Speel samen de Bijbelquiz in Kampen

Algemeen

KAMPEN - In Kampen wordt dinsdag 10 november de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. De quiz heeft als titel Samenspel. Quizmaster is Theo Rietkerk.

Sinds de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 wordt er elk jaar rond de Nationale Bijbelzondag in veel plaatsen een bijbelquiz georganiseerd. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. Ook individuele spelers zijn welkom. De quiz bestaat uit dertig meerkeuzevragen en een finaleronde.

De avond begint om 20.00 uur en is rond 22.00 uur afgelopen. Toegang is gratis. Wel wordt er aandacht besteed aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap en worden de deelnemers aan de quiz uitgenodigd het werk van het bijbelgenootschap te steunen door lid te worden. Dit jaar is dat volgens de organisatie extra aantrekkelijk: want mensen die zich opgeven als lid voor 5 euro per maand krijgen als dank een gratis Samenleesbijbel toegestuurd. Tijdens deze avond zal het Gospelkoor Singers of Salvation optreden.

Iedereen is welkom op dinsdag 10 november in de aula van het Ichthus College aan de Jan Lichthartstraat 1.

Toeschouwers zijn ook welkom. Aanmelden kan tot 31 oktober per e-mail: nbgkampen@gmail.com.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden