Alles over kosten uitvaart

Partnerbijdrages

Een boeiende avond over een op het oog saai onderwerp: uitvaartverzekeringen en -kosten. Siebrand Uitvaartbegeleiding geeft hierover op 3 dinsdag november in Quintus uitleg samen met een verzekeringsexpert.

Veel mensen vragen zich af wat een uitvaart of uitvaartverzekering kosten en of dat laatste wel nodig is. Brenda Siebrand vertelt alles over tarieven in de uitvaartbranche en de vele mogelijkheden om een afscheid vorm te geven. David Meiboom van DLE Verzekeringen vertelt boeiend over uitvaartverzekeringen. Veel mensen denken dat het een dure manier is om uitvaartkosten te betalen. Hij toont aan dat die gedachte berust op een misverstand en beantwoordt vragen. De avond biedt een unieke kans om op informele wijze de juiste informatie te krijgen over uitvaartkosten.

Geïnteresseerden zijn om 19.30 uur van harte welkom in Quintus aan de Vloeddijk 38. Bezoekers die voorafgaand het tegenovergelegen Afscheidshuis van Siebrand Uitvaartbegeleiding willen bekijken, zijn vanaf 18.30 uur van harte welkom aan de Burgwal 26. De avond is gratis toegankelijk en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Informatie: (038) 333 22 80.