Afbeelding

Het Speelhuys viert vijfjarig jubileum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Speelhuys Kampen bestaat in oktober vijf jaar en dat wordt gevierd met tal van activiteiten. Grote klapper is de Grote Feestdag op zaterdag 31 oktober.

Op 28 oktober 2010 openden Chris, Egbert en Chantal de speelgoedzaak aan de Geerstraat. Daarna bouwde de winkel al snel een uitgebreide klantenkring op. Het geheim ligt in het zorgvuldig uitgekozen assortiment. Steeds wordt kritisch gekeken naar de collectie en bekeken of het voldoet aan de wensen van de klanten. Het Speelhuys heeft een eigen karakter en valt daardoor zeer in de smaak. De winkel wil zich onderscheiden in uitstraling, assortiment, prijs en service.

De verkiezing van Het Speelhuys tot de gezelligste winkel van Kampen in 2014 beschouwen Chris, Egbert en Chantal nog steeds als een groot hoogtepunt. “Dat was echt een kroon op ons werk”, aldus Chris. De verkiezing was een initiatief van de organisatie Vote-Company en draaide volledig om de ervaringen van klanten.

Chris, Egbert en hun medewerkers Chantal, Marielle enSilvia zijn trots op het eerste lustrum en willen dit jubileum uitgebreid vieren met de klanten. Daarom is het van 27 tot en met 31 oktober feest bij Het Speelhuys met tal van activiteiten. Op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober is het koopavond met korting bij Het Speelhuys. Donderdag worden de eerste vijftig klanten die minstens 25 euro besteden getrakteerd op een meer een goed gevulde gratis goodybag. Vrijdag 30 oktober wordt uitgepakt met diverse feestelijke aanbiedingen. Zaterdag wordt in stijl afgesloten met de Grote Feestdag. Op dezedag is er elk uur een spectaculaire aanbieding, loopt er een ballonenclown rond, zijn er vier steltlopers en er is er een dweilorkest. Ook kunnen bezoekers gratis genieten van suikerspin en poffertjes.

Het Speelhuys

Geerstraat 25 Kampen

(038) 333 82 84