Afbeelding

Veel medailles voor IJGV

Sport

NIEUWLEUSEN - IJGV was afgelopen zaterdag opnieuw succesvol bij de springwedstrijden voor teams. In Nieuwleusen waren bij de junioren zowel de mannen als de vrouwen succesvol. Er werden diverse prijzen binnengehaald.

In Nieuwleusen kwamen de junioren in actie op allerlei niveaus. Zowel de dames als de heren. De heren kwamen ‘s ochtends in actie en waren goed op dreef. Op de onderdelen tumbling, minitramp, minitramp-pegasus en plank-pegasus behaalde dit team goud. Op tumbling en plank-pegasus kwamen ze uit op C-niveau en op minitramp en minitramp-pegasus op B-niveau.

De dames junioren waren ’s middags aan de beurt. Dit team ging de strijd aan op het C-niveau voor de onderdelen minitramp, minitramp-pegasus en tumbling. Ook deze IJGV-ploeg liet een goede wedstrijd zien en maakte geen grote fouten. Hoogtepunt was een verrassende maar verdiende eerste plek op het onderdeel tumbling. In een deelnemersveld van 24 teams behaalden de dames uit IJsselmuiden een verdienstelijke elfde plaats op minitramp. Op het onderdeel minitramp-pegasus kwam dit team uit op een tiende plek.

Konende zaterdag houdt IJGV de Kamper Springwedstrijden in de Oosterholthoeve.