Afbeelding
CDJA IJsseldelta

Het vitamine C van het CDA

Algemeen

In het komende Politiek Café van het CDJA IJsseldelta is het thema ’Het vitamine C van het CDA’. Het  Leeuwarder gemeenteraadslid Bert-Jan Butijn zal op dinsdagavond 3 november vanaf 20:00 uur in café ’t Ponton uitleg geven over de relatie tussen de bijbel en de kernwaarden van het CDA.

Tijdens deze avond legt Bert-Jan de link tussen de Bijbel en de kernwaarden van het CDA.  Na de pauze zal Bert-Jan aan de hand van prikkelende stellingen een discussie leiden over de toepassing van de C van het CDA. Wat moeten op dit moment dé CDA-thema's zijn? Moet je CD(J)A’ers aanspreken op hun politieke overtuiging of op hun geloofsovertuiging? Is het politieke handwerk maatgevend of is de geloofsovertuiging van een CDA-politicus ook van belang? Dit politiek café staat in een reeks van bijeenkomsten waarin CDJA’ers naar voren worden geschoven om zelf de invulling van de avond te bepalen. 

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen. Café ’t Ponton ligt aan de IJsselkade bij de Stadsbrug. Vooraf aanmelden is niet nodig , meer informatie kan opgevraagd worden door een email te sturen naar ijsseldelta@CDJA.nl.