Sinterklaashuis

· leestijd 1 minuut Algemeen

Sinterklaas huis Kampen,

Nog even en dan is het zo ver, Sinterklaas en zijn Pieten komen bij ons logeren!

We hebben het bed, bureau ,zijn grote gouden stoel en nog veel meer voor Sinterklaas klaar staan. Ja want Sinterklaas moet als hij 14 November Kampen aan doet met de boot, toch ook ergens slapen , werken en eten.

Dit jaar gaat Sinterklaas dat doen aan de Hofstraat 122, (oude hoedenhuis Jolien) aan de plantage.

Sinterklaas is blij met zijn eigen tijdelijke huis, en bied dan ook iedereen de gelegenheid om even om het hoekje te komen kijken hoe de Sint en zijn Pieten werken en leven.

Zaterdag en woensdag middag van 14:00 tot 16:30 uur heeft Sint openhuis, en dan mag iedereen komen kijken, Sint en de Pieten zijn dan wel druk, maar hij zou er voor zorgen dat er enkele Pieten aanwezig zijn! En wie weet komt Sinterklaas ook nog even………!

Tevens is er een wensboom voor kleine mensen met kleine wensen. Sinterklaas gaat de 3 leukste ,liefste of bijzonderste wensen uitzoeken en die winnen een prijs. Deze boom is gemaakt door de leerlingen van de Spranker en daar is Sinterklaas ontzettend trots op.

5 December? Dan is het feest voor ieder kind! Sint geeft dan een groot feest in het sinterklaas huis voor de kinderen opgegeven via Weggeefschuur. Voor die kinderen zijn we op zoek naar kleine presentjes, zoetwaren of donaties. Wilt u deze kinderen steunen? Dan kunt u van 14 tot 28 Nov uw donaties afgeven bij de Albert Heijn Meeuwenweg 19 , Kinderdagverblijven van Small stepps of het Sinterklaashuis en Weggeefschuur Noordweg 146-2 tijdens openingstijden of met ons contact opnemen: 06.13053875 Je kunt je kind ook nog opgeven voor dit gezellige feest via www.weggeefschuur.nl.

Op Zaterdag 14 November wordt het Sinterklaashuis geopend en is iedereen welkom van 14.00 tot 16.30 uur om een kijkje te komen kijken. Om 14.00 uur hebben we met de Pieten een officiële opening. Wil jij of ken je iemand die graag het Sinterklaashuis willen openen geef je dan via onze facebook site op Sinterklaashuis Kampen. Op deze site kun je ook op de hoogte blijven wat er gebeurt in het huis.

Wil je nog graag met je hele klas een bezoek brengen aan het huis ( Gr 1,2 en 3) dan hebben we nog 2 plekjes vrij op 18 woensdag 18 november. Neem dan contact met ons op.

Van 14 november t/m 2 dec is het sinterklaashuis geopend op zaterdag en woensdagmiddag van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Met vriendelijke groet,

Debby de Weggeefpiet en Klasina, miranda, Margiet en Beanca de Akeleipieten

(Debby van de Weggeefschuur en Klasina van Speeltuin Akelei)

info : 06.13053875