Meer 40ers en 50ers vieren verjaardag met dansfeest

Cultuur

Trouwen kun je voor de tweede (of derde..) keer doen, maar je wordt maar één keer veertig. En Abraham of Sarah zien doe je ook maar een keer in je leven. Steeds meer mensen vieren daarom dit soort mijlpalen het liefst met een dansfeest. Althans dat is de trend die allround dj Big Blender bemerkt.

Als party- en mix dj is hij al sinds de jaren '80 actief op allerlei feesten en partijen en draait nu ook al weer enige edities mee als één van de vaste dj's van het in Zwolle bekende Disco classics feest "De Generation Classics Party".

Juist die ervarenheid en de kennis van Classics van toen maakt dat hij nu vaak gevraagd wordt als verjaardags dj bij mensen die hun 40ste of 50ste verjaardag graag met een muzikaal dansfeest én veel vrienden willen vieren.

https://www.djbigblender.nl/dj-verjaardagsfeest-boeken

"Of het nou bij de mensen thuis is, de plaatselijke voetbal kantine of in een locatie zoals De Bierton waar de mensen veel stappers herinneringen hebben; afgelopen jaar heb ik het allemaal gezien", aldus de dj. "Die feesten zijn ook fantastisch om op te draaien, mede door het gemengde publiek met al hun muzikale jaren als achtergrond. Het leuke is dat iedereen weer even terug mag naar zijn staptijd van toen.. die goeie ouwe tijd! Maar we draaien natuurlijk ook de hits van vandaag, zodat ook de jongere generatie volop geniet."