Afbeelding
Speel-O-Theek 't Hobbelpaard

25 –JARIG JUBILEUM VRIJWILLIGSTER VAN DE SPEEL-O-THEEK

Algemeen

Op 31 oktober 2015 heeft Marry Striker haar 25-jarig jubileum gevierd als vrijwilligster bij de Speel-O-Theek ’t Hobbelpaard in Kampen. Voor al haar inzet van deze 25 jaren werd ze afgelopen weekend bedankt door het bestuur en vrijwilligers tijdens een High Tea in De Majesteit. Zij heeft de afgelopen 25 jaar veel voor de Speel-O-Theek betekend en is nog steeds wekelijks actief achter de uitleenbalie. Marry is niet alleen vrijwilligster bij de Speel-O-Theek, maar ook bij de Buurtkamer Baanzicht.

De Speel-O-Theek ’t Hobbelpaard bestaat inmiddels 28 jaar en leent speelgoed uit aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Er is een grote collectie speelgoed voor elke leeftijdscategorie en ontwikkelingsfase. Het biedt de mogelijkheid speelgoed eerst uit te proberen alvorens het zelf aan te schaffen of om het kind iedere keer nieuwe uitdaging aan te bieden. De Speel-O-Theek kan u alle informatie geven tijdens de openingsuren of via de website. Zij zijn gevestigd in het Wijkcentrum Reijersdam aan de Reijersdijk (ingang parkeerplaats Dr. Damstraat) in Kampen.

Afgelopen maand heeft de Speel-O-Theek het 100e lid mogen ontvangen en hierdoor zijn zij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u terecht bij secretaris Wilma Keuning, tel. 038-3326725 of via de website: www.speelotheekhobbelpaard.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden