Afbeelding

Theaterkoor Caecilia is er bijna klaar voor

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

November is traditiegetrouw de maand waarin Theaterkoor Caecilia haar voorstellingen geeft in de Stadsgehoorzaal Kampen. Op dit moment zijn ze bezig met de laatste voorbereidingen voor de musical Evita. Evita is een musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, over het leven van Eva Perón.

Caecilia is blij met haar eigen vertolkster van de rol van Evita. Marjolein Eijgelaar heeft in het verleden haar sporen bij de musical en andere producties verdiend. Zo was zij te zien als vertelster in de musical Joseph, uitgevoerd door de Stadsgehoorzaal. Ook de rol van Che wordt door een bekend gezicht gespeeld. Freek van der Heijde, vorig jaar nog te zien in Amerika Amerika. De rol van Péron wordt met veel verve gespeeld door Hugo Woldendorp, de maîtresse door Jojanneke Last en Magaldi door Gerrit van Dijk.

De muzikale leiding is in handen van Marcin Rachula. Medewerking wordt verleend door de Diff Dancers uit Zwolle, Quintus en Ventura.

Kaarten voor de voorstellingen op 27, 28 en 29 (matinee) november zijn vanaf nu te reserveren. De avondvoorstelling begint om 20.15 uur en de matinee om 15.00 uur. De kaarten kosten 21,50 euro per stuk. Op zondagmiddag zijn er speciale prijzen voor 65 + en kinderen tot 12 jaar en kosten de kaarten 15,00 euro.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om de voorstelling Evita te combineren met een heerlijk diner in de Vier Jaargetijden aan de IJsselkade te Kampen. Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijke maaltijd. De aanvang is 18.00 uur. Op zondagmiddag gaan bezoekers eerst naar de voorstelling om daarna culinair verwend te worden. Het arrangement kost 49,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterkoorcaecilia.nl of via (038) 331 37 86.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 5 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 17 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 18 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57