Afbeelding

Siropen van Siebrand IJsselmuiden in het Jumbo assortiment

Partnerbijdrages

Sinds afgelopen week hebben de Jumbo vestigingen in Kampen het assortiment uitgebreid met een viertal limonadesiropen van fabrikant Siebrand uit IJsselmuiden.

Het bedrijf Siebrand en haar produkten zijn uiteraard bekend in Kampen en omgeving. Naast de niet alcohol houdende limonadesiropen produceert het bedrijf ook een groot aantal alcoholhoudende dranken. Hierbij kan men bijvoorbeeld bij wijnen denken aan Alte Wein Tradition en Rosé de Fruits en bij vruchtenwijnen aan Pikeurtje.

De toevoeging van de siropen als lokaal assortiment bij Jumbo Kampen is een prima toevoeging aan het toch al uitgebreide assortiment. De siropen van Siebrand zijn kwalitatief zeer goed en onderscheiden zich qua smaak duidelijk van reguliere siropen. In deze siropen proef je nog echt de smaak van vroeger. Deze week zijn de siropen nog een week extra goedkoop ter introductie. Per fles en smaak naar keuze betaalt men deze week maar 2.49 euro in plaats van 2.99 euro. De Jumbo is in Kampen gevestigd aan de Penningkruid 25, Industrieweg 12 en Dr. Damstraat 15.