Afbeelding

G&W Gezondheidswinkel betrekt gerenoveerd pand aan de Oudestraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

G&W Gezondheidswinkel opent op dinsdag 3 november haar nieuwe winkel. Het totaal gerenoveerde pand aan de Oudestraat 140 wordt de nieuwste vestiging van de winkel in natuurvoeding, natuurlijke cosmetica en voedingssupplementen.

“Onze zaak in Kampen is groter dan de gemiddelde G&W Gezondheidswinkel”, vertelt winkeleigenaar Vincent Schuttelaar me gepaste trots. “We bieden daardoor meer dan vijfhonderd glutenvrij producten aan in ons assortiment en bovendien kunnen klanten bij ons dagelijks terecht voor vers gebakken biologisch brood.” G&W Gezondheidswinkel verzorgt een eigen opleiding voor haar personeel en dat is meteen de kracht van de winkel, volgens Schuttelaar. “We hebben veel adviesproducten. Informatie daarover komt vanuit de producenten. Onze insteek is gezondheid en vaak betreft het dan biologische producten. Wij vinden daarbij vooral kennis over de ingrediënten heel essentieel. Dankzij onze eigen opleiding is er veel kennis op de werkvloer, zodat we onze klanten optimaal kunnen adviseren.”

Klanten vinden bij G&W Gezondheidswinkel een grote verscheidenheid aan producten, waaronder bijvoorbeeld bijna veertig soorten biologische wijnen, haar- en huidverzorging en free from-producten zonder lactose of eiwit. Schuttelaar: “Je ziet steeds meer mensen die bepaalde ingrediënten mijden. Zij zijn bij ons aan het juiste adres.” Ook sporters vinden de hun gewenste voedingssupplementen bij G&W Gezondheidswinkel, zoals eiwitshakes en gels.

De winkeleigenaar is blij met de nieuwe vestiging in Kampen. “De stad is gegroeid en onze producten worden er ook steeds meer gemeengoed. We willen klanten uit Kampen en omgeving graag onze producten vanuit dit mooie pand aanbieden.”

G&W Gezondheidswinkel

Oudestraat 140

8261 CX Kampen

www.gezondheidswinkel.nl