Afbeelding
Frank Skillpero

Karaoke met echte live band in Café The Corner

vrijdag 13 november 2015 0:00

Een professionele live band, een setlist vol rock hits, een gastmicrofoon en een zaal vol podiumbeesten; op zaterdagavond 21 november kan je op het podium van Café The Corner je favoriete nummer zingen met karaokeband Rockzooi.

De band heeft een gevarieerd aanbod aan pop en rock songs in het repertoire, met 70s classics, nieuwe hits en alles daartussen. Kies uit nummers van o.a. AC/DC, Pearl Jam, Anouk, Deep Purple, Kings of Leon, Rage Against the Machine en zelfs de Backstreet Boys.

Rockzooi’s Live Karaoke is voor iedereen

Zuiver zingende merels en valse kraaien, iedereen mag het podium op. Afgaan bestaat niet bij Rockzooi ‘s Live Karaoke. De tekst loopt mee op een scherm en wie dat wil zal zanger The Don op weg helpen. De rocksterren worden begeleid door een ervaren live band. The Don: “Het gaat niet om zangtalent, bij deze show kan iedereen bij ons op het podium zijn of haar droom waarmaken: rockster worden voor één avond. Het blijft trouwens niet altijd bij één avond, enkele karaokezangers hebben bij Rockzooi hun ware talent ontdekt en treden inmiddels zelf op met een band of als singer/songwriter.”