Persbericht

· leestijd 1 minuut Cultuur

Ruilen is een feestje – Feestelijke kledingruil in 101 Winkels

Omdat de feestdagen alweer in het vooruitzicht liggen, organiseert Das Nouveau Vod een vrolijke, feestelijke kledingruil op 28 november in 101 Winkels, zodat je er op je best uitziet in de decembermaand.

We herkennen het allemaal: je draagt dat mooie jurkje één keer met de kerst, hij blijkt toch niet zo lekker te zitten en daarna ligt hij jarenlang in de kast. Weggooien is zonde, toch? En ook is het jammer als dat jurkje ligt te verstoffen terwijl een ander er blij mee zou kunnen zijn. Daarom organiseert Das Nouveau Vod een feestelijke kledingruil voor de feestdagen. Tijdens deze speciale kledingruil kunnen bezoekers niet alleen hun gewone kleding ruilen, maar ligt de focus op feestkleding.

De regels van de kledingruil zijn simpel: je mag vijf kledingstukken en / of accessoires inleveren. Voor deze artikelen krijg je dan tussen de één en drie stempels, afhankelijk van het soort artikel, en hier kun je dan weer kledingstukken voor uitzoeken. Om de kwaliteit hoog te houden accepteren we alleen kleding die fris gewassen is en geen gebreken bevat zoals vlekken, gaten, kapotte ritsen of verwassen kleuren. Lever alleen kleding in waarvan je zeker weet dat een ander er ook echt blij mee zal zijn.

Op deze kledingruil is er meer te doen dan alleen kleding ruilen; je kunt jezelf namelijk ook lekker laten verwennen. Zo is er een kleuradviseuse aanwezig: Ebrina Haga-Valk van Jes4Jes.. Dus als je je afvraagt of je nieuwe vest je wel staat, weet je waar je moet zijn. Daarnaast is Inze Meijer aanwezig als visagist, en is er een fotograaf, waardoor je op je paasbest op de foto kunt.

Kledingrinzameling voor het goede doel

Bij deze feestelijke kledingruil zijn we niet alleen op zoek naar dameskleding: Ook herenkleding is welkom: deze wordt namelijk gedoneerd aan de Welkom Winkel, die namens het Rode Kruis kleding inzamelt voor de vluchtelingen in de IJsselhallen! Dus je hebt meteen een excuus om de kast van je vriend / man / zoon eens flink uit te mesten.

Praktische informatie:

De kledingruil vindt plaats op 28 november van 13 tot 16 uur in 101 Winkels, Nieuwstraat 100, Zwolle. Aanmelden voor deze kledingruil is verplicht. Je kunt jezelf aanmelden door een mailtje te sturen naar dasnouveauvod@gmail.com met daarin je naam en met hoeveel mensen je komt. Voor meer informatie over de kledingruil kun je terecht op de website van Das Nouveau Vod: www.dasnouveauvvod.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden