Eerbetoon aan Queen in Music Club

Algemeen

KAMPEN - In de Music Club Kampen treedt op 21 november de band Killer Queen op. De band werd in 1999 uitgeroepen tot de beste tribute band in de wereld en werd door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen op het Tribute Live Aid concert.

De organisatie: "Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat. Killer Queen brengt met een ijzersterke, twee uur durende show een ode aan de man die 24 jaar geleden overleed. De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen & Patrick Myers één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands."

Het naprogramma wordt gespeeld door Look Sharp!, één van de beste Roxette Tributeband van de Benelux. De grootste hits als 'The Look', 'Joyride', 'Listen To Your Heart' worden compleet in de stijl en sound van de succesvolle Zweedse band gebracht. Selva (Marie Frederiksson) en Marco (Per Gessle) worden begeleid door een liveband.

Het optreden van Killer Queen begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 23,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.musicclubkampen.nl.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 13 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 15 uur geleden