Groot Pietengym in sporthal Oosterholthoeve

Algemeen

KAMPEN - Op woensdag 18 & 25 november vindt er voor de derde keer een groot pietenfeest plaats in sporthal Oosterholthoeve. De afgelopen twee jaar was het zo’n succes, dat er nu gekozen is om dit festijn op twee middagen plaats te laten vinden. Nu kunnen er 300 kinderen uit groep 1 tot en met 4 van alle basisscholen in beweging komen met als doel het halen van het pietendiploma.

Alle kinderen konden zich hiervoor inschrijven via sportpas.nl. Dit is massaal gedaan, waardoor het maximale aantal deelnemers voor het feest op 18 november al snel bereikt was. Op woensdag 25 november zijn er nog een aantal plaatsen vrij. De pietengym wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de combinatiefunctionarissen van het basisonderwijs.

De organisatie: "Bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar het is vooral ook nuttig en leuk. Door te sporten krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, leren ze omgaan met winnen en verliezen en het bevordert hun sociale contacten. Regelmatig organiseren combinatiefunctionarissen naschoolse sportieve activiteiten in verschillende wijken en buurten. Al het actuele aanbod staat op sportpas.nl/kampen."

Na het eenmalig aanmaken van een account kan er voor meerdere activiteiten worden ingeschreven. Kijk dus regelmatig op sportpas, dan mis je niets. Tevens is er de Sportpas-app te downloaden om makkelijk en snel op de hoogte te kunnen blijven van alle naschoolse activiteiten.

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 4 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 14 uur geleden