Afbeelding

Voedselbanktruck ‘on the road again’

· leestijd 1 minuut Algemeen

REGIO - Overijssel maakt zich op voor de grote voedselinzamelingsactie ‘Samen voor de Voedselbank. Van 7 tot en met 18 december zamelt RTV Oost voedsel in voor de Overijsselse Voedselbanken en heel Overijssel doet mee . De artikelen die de Voedselbanken dit jaar graag willen hebben staan op een boodschappenbriefje dat te vinden is op de website van RTV Oost. Www.brugnieuws. nl ondersteund de actie van RTV Oost.

Een belangrijke rol tijdens ‘Samen voor de Voedselbank’ is weggelegd voor de grote Voedselbanktruck die beschikbaar is gesteld door Müller Fresh Food Logistics in Holten. Vaste chauffeur Hans Preuter zal in deze truck pendelen tussen de lokale voedseldepots en de centrale Overijsselse opslag in Deventer. Blokletters Creatieve Reclame en Meagis, specialist in signmaterialen hebben de truck inmiddels voorzien van de bekende huisstijl.

"Naast de in te zamelen artikelen die op het Overijssels Boodschappenbriefje staan is er voor het eerst ook een bankrekening waarop u een vrijwillige bijdrage kunt storten. Als u stort op NL74 ABNA 0421 6673 46 ovv ‘VB15’ kopen wij er samen met de Voedselbanken voedsel voor. Zo blijft uw gift in Overijssel."

Op de donderdagen 26-11 en 03-12 zit er bij RTV Oost een belteam met heuse Bekende Overijsselaars als: Arrijan van Bavel, Ruurd Hallema, Bas Nijhuis, Debby Nijenhuis, Marian Freriks, Hennie Kuiper, Michael Sijbom, Frans Willeme en vele anderen. Het belteam legt contact tussen de organisatie ‘Samen voor de Voedselbank’ en Overijsselse bedrijven. Daarbij wordt gevraagd of het bedrijf aan wil haken door een donatie te doen of een inzamelingsactie onder de medewerkers wil organiseren. En geld geven mag een bedrijf natuurlijk altijd!

Vragen stellen of het melden van bijzonderheden kan via: voedselbank@rtvoost.nl. Actuele informatie vindt u steeds op: www.rtvoost.nl/voedselbank.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden